Direkte salg fra Brocken

Brocken varetager ikke distributionen af Brockens produkter. Brocken samarbejder med nogle af Danmarks største distributører til landbruget Hatting Agro, Ornestation Mors, Vilofarm osv. Se vores forhandlerliste her.

Dog er der enkelte produkter som Brocken sælger direkte til landmændene. Se disse produkter herunder og kontakt os for priser og bestilling.

Gummimåtter

Somåtter i forskellige bredder og tykkelser. Måtterne fås valgfri længde og i to tykkelser: 6,2 mm og 9,2 mm.
Førstnævnte har to lag lærred og sidstnævnte har 3 lag lærred.

3 år gamle forsøg med gummie måtter i standard størrelse med 3 lag lærred i farestier, har vist at måtterne kan holde i over 3 år, hvorefter de kan spejlvendes og bruges igen på modsatte side.
Vi har vores funktionelle gummimåtter på lager i ruller. Herved kan vi levere måtterne i alle ønskede længder og breder på op til 2 m. Måtterne kan og så udskæres således at de kan bruges omkring fodre automater og andre udsatte gulv områder hvor der opstår slid på betonet eller spaltegulv.

Vores 6 mm måtter er særdeles velegnet til syge stier med underlagt skumgummi til at gøre underlaget mere komfortabelt. For at holde gummiet tørt for både ajle og vaskevand kan vi hvælve gummiet opad med to lag skum. Skummet findes i 10, 15 og 20 mm.

Vælg mellem tykkelse:
6,2 mm eller 9,2 mm

Begge tykkelser fås i følgende bredder:

60 cm
65 cm
80 cm
100 cm
120 cm
140 cm
160 cm
180 cm
200 cm

Andre kunders erfaring og tilfredshed

Her kan du læse om andre landmænds erfaring med Brockens gummimåtter samt et interview med gårdejer Niels Agerbo Hansen, der også bruger Brockens gummimåtter - KLIK HER
 
Ring på tlf. 23805418 eller kontakt os på email og få et uforpligtende tilbud beregnet i forhold til mængde osv.
Gummimåtter

Brocken ApS    Gl. Mørkevej 64, 8544 Mørke - Danmark    CVR-nr: 35388184      
info@brocken.dk